Husets indretning:

Forhuset er i 4 plan, stueplanet, 1. sal, 2. sal og 3. sal. Huset har sammenlagt 9 sengepladser fordelt på 4 soveværelser plus mulighed for to opredninger.

Stueplan:
stueplanet dækker hele husets grundareal. Det indeholder entré med den gamle dør ud mod smøgen, stort badeværelse, stort køkken, trappeopgang til 1. sal, lille stue med dør direkte mod torvet.

Entré: bl.a. udstyret med vaskemaskine og skabe.

Stort badeværelse: bl.a. udstyret med bruser, stort spabad, gulvvarme.

Køkken: er foruden sædvanlige køkkenfaciliteter udstyret med kombineret ovn/mikrobølgeovn, et ret specielt gammelt spisebord med ”krydsunderstel”, - og kan derfor ikke tåle at blive siddet på!

Stue : Er bl.a. udstyret med spisebord til 6 personer, speciel sofa hvis endeflader kan lægges skrå og vandret og et TV tilkoblet parabolantenne med adgang til tyske og engelske programmer.

Trappeopgang: indrettet med antik vask i rød marmor og mini-kontor med internet

1. sal: indeholder to soveværelser og et depotrum.

Soveværelse : indeholdende en dobbeltseng, klædeskab m.v. og værelset har altan ud mod torvet.

Det Røde Værelse : indeholder en enkeltseng og en “grand lit” (bred seng) og lille dør til depotrum.

Depotrum: Her findes to størrelser barnesenge og to ”slå ud” senge i voksenstørrelse.

 

2. sal: Indeholder et børne-soveværelse og et lille badeværelse.

Soveværelset : indeholder en tredobbelt køjeseng, der er lavet som kaneseng efter eget design. De tre køjesenge er i voksenstørrelse.

Det lille badeværelse: indeholder spejlbord/vask og toilet.


Det nye køkken-alrum, udstyret med bl.a. dobbeltseng (kaneseng), nyt ekstra køkken med opvaskemaskine, badeværelse med brusebad og toilet, kan tages i anvendelse som soveværelse for to personer.

3. sal: På 3. sal findes trappeopgangsrum, stor tagterrasse og et tekøkken. Huset er lidt højere end de øvrige huse i centrum af Nissan, så fra tagterrassen er der er fin udsigt over byen. Når der som oftest er dejligt vejr indtager vi de fleste måltider på tagterrassen. Det er dog ikke muligt at tilberede de varme retter i tagterrassens tekøkken ud over grill-retter på den store weber-grill.

I tekøkkenet er der vask, kaffemaskine, ekstra service, køleskab, elektrisk grill m.v.. Rummet bruges desuden som rum til opbevaring af havemøblerne.

Værksted/cykelrum: Ned af trappen fra det nye køkken-alrum.
Døren har øverste vinduesparti med skodde, der ligeledes kan tages af når I opholder jer i huset.

Når I ikke er hjemme og om natten lukkes ”slåen” for på indersiden af porten fra den lille gård til smøgen.

Gården: Udgangsdør fra værkstedsrummet til den lille gård med porten ud mod gyden. Her kan man drikke sin kaffe i de tidligere morgentimer og sene eftermiddagstimer i solskin og læ.